Ben jij op zoek naar een vibrator set of een automatic masturbator?

De een praat er heel erg makkelijk over, de ander wat minder maar vrijwel iedereen heeft het. Juist ja! Seks! Je kan seks hebben op verschillende plekken , al is het bed vaak wel het meest praktisch. Dit komt doordat je een lekker zacht oppervlak hebt waarbij je allebei gewoon lekker kan liggen en kan genieten van elkaar. Een vibrator set is vaak een leuk idee om nog meer uit de kast te kunnen halen als je intiem wilt zijn. Daarnaast is een automatic masturbator ook leuk om te geven en te krijgen. 

Speling erin 

Een vibrator set is natuurlijk genieten voor veel vrouwen, je kan er samen plezier van hebben of juist alleen. Seks hoeft niet vervelend te zijn en het hoeft ook niet snel. Wel is het zo dat het voor een man vaak niet te lang duurt. Dan zal het moment er naar toe gaan wat minder lang duurt dan jij graag wilt. Ook is het zo dat een vrouw vaak minder snel er klaar voor is dan een man. Geef elkaar dus de tijd om er klaar voor te zijn. Niet genoeg aan elkaar maar wil je toch wat meer speling erin hebben? Kies dan voor wat extra speeltjes. Dit kan een automatic masturbator zijn, geen idee wat het is? Reden meer om het uittesten of het wat voor jou is. 

Nog meer plezier 

Hoe meer speeltjes hoe beter vinden velen, maar als het niks voor jou is dan is dat natuurlijk ook niet erg. Niet iedereen vindt hetzelfde fijn en dat is ook helemaal prima. Zolang je maar blijft communiceren. Een groot deel van seks bestaat uit goede communicatie. Geef dus ook aan als je bijvoorbeeld even geen speeltjes hebt zoals een vibrator set of een automatic masturbator.